Friday, January 6, 2012

Proses Pemutihan Program 6P Tamat Pada 10 Jan - KDN

KUALA LUMPUR, 5 Jan - Kementerian Dalam Negari (KDN) Khamis memaklumkan tarikh tamat Proses Pemutihan Program 6P ialah pada 10 Jan ini.

Wednesday, January 4, 2012

Persatuan Pemborong Binaan Gesa Majikan Guna CLAB Utk Pemutihan Pekerja Haram

KUALA LUMPUR, 3 Jan - Persatuan Pemborong Binaan Malaysia (MBAM) Selasa menggesa majikan agar menggunakan khidmat Construction Labour Exchange Centre Berhad (CLAB) bagi mengelak dari ditipu oleh pihak-pihak tidak bertanggungjawab dalam mendaftar pekerja asing dan untuk proses 'Pemutihan' lebih lancar.

Cawangan Pusat Setempat Pemutihan 6P Di Kuantan Beroperasi

PUTRAJAYA, 3 Jan - Kementerian Dalam Negeri (KDN) membuka cawangan pusat setempat proses pemutihan Program 6P di Kompleks KDN Kuantan, Pahang yang akan beroperasi esok.

Imigresen Johor Tahan 36 GRO Rakyat Thailand

JOHOR BAHRU, 3 Jan - Jabatan Imigresen Johor menahan 36 wanita rakyat Thailand dipercayai bekerja sebagai pelayan pelanggan (GRO) dalam serbuan di sebuah pusat hiburan di Jalan Abdullah Tahir, di sini, awal pagi Selasa.

Sunday, January 1, 2012

Warga Sri Lanka Dan Afghanistan Ditangkap Ketika Cuba Keluar Malaysia

JOHOR BAHRU, 31 Dis (Bernama) -- Sebanyak 12 warga Sri Lanka dan empat warga Afghanistan ditangkap di Pantai Sungai Tengah, Bandar Penawar di dalam cubaan keluar daripada negara ini menuju ke Indonesia dan kemudiannya Australia.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...