Wednesday, December 29, 2010

Tukang Urut, Pelacur Warga Asing Ditahan

Kegiatan maksiat melibatkan gadis warga asing kini bukan sahaja terhad kepada pusat-pusat hiburan malah turut melibatkan pusat refleksologi.
 
Ini terbukti apabila sepasukan polis dari Bahagian Kongsi Gelap, Judi dan Maksiat (D7) Bukit Aman menyerbu sebuah pusat urut kaki di Metro Perdana, Kepong malam tadi.
TUKANG urut dan pelacur warga asing diambil keterangan oleh polis selepas serbuan di sebuah pusat refleksologi di Kepong, Kuala Lumpur, malam semalam.

Dalam serbuan pukul 11 malam itu, polis menahan 10 wanita warga asing iaitu empat Vietnam dan bakinya China yang berusia antara 19 dan 34 tahun.

Kesemua mereka dipercayai bekerja sebagai tukang urut dan pelacur di premis itu.

Tiga daripada wanita terbabit didapati tidak memiliki pasport manakala yang selebihnya masuk ke negara ini dengan pas lawatan sosial.

Turut ditahan, tiga pelanggan dan empat pekerja premis berusia dalam lingkungan 20-an hingga 50-an.

Pegawai Operasi D7 Bukit Aman, Cif Inspektor Wiryanty Abd. Wahid berkata, premis tersebut memiliki lesen perkhidmatan urut kaki yang sah namun dikesan menawarkan perkhidmatan 'tambahan'.

"Risikan polis mendapati pusat itu menawarkan perkhidmatan popular iaitu urutan badan ke badan (B2B), seks oral dan juga seks.

"Pelanggan dikenakan caj sebanyak RM80 untuk seks oral, RM160 satu sesi seks dan RM130 untuk B2B," katanya kepada pemberita di sini semalam.

Tinjauan Utusan Malaysia di premis tersebut mendapati ruang disediakan luas sehingga boleh dibahagikan kepada dua bahagian iaitu urutan kaki dan badan.

Premis itu juga kelihatan seperti pusat refleksologi biasa kerana bahagian khas untuk urutan B2B dan lain-lain perkhidmatan 'tambahan' dilakukan secara tersembunyi. - UTUSAN

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...