Tuesday, May 4, 2010

Pelacur warga Uzbekistan menggigil ketakutan

KUALA LUMPUR: Seorang wanita dipercayai pelacur warga Uzbekistan yang terlalu takut selepas ditahan sepasukan anggota Bahagian Maksiat, Perjudian dan Kongsi Gelap (D7) Ibu Pejabat Polis Kontinjen (IPK) Kuala Lumpur, di sebuah hotel Jalan Alor, menggeletar seluruh badan, malam kelmarin.

Gambar hiasan

Wanita itu ditahan dalam sebuah bilik di hotel berkenaan bersama seorang lagi rakannya yang juga warga Uzbekistan.

Ketika serbuan kira-kira jam 11 malam itu, kedua-dua warga Uzbekistan ini sedang melayan pelanggan masing-masing. Difahamkan, mereka yang menjalankan kegiatan itu secara bersendirian mengenakan bayaran sebanyak RM500 untuk sekali perkhidmatan.

Sasaran mereka adalah pelancong lelaki dari Timur Tengah yang bersiar-siar sekitar Bukit Bintang bagi mengelak dicekup polis.

Dalam operasi yang diketuai Asisten Superintendan Azlihan Ishak itu, polis turut menemui beberapa kondom dipercayai sudah digunakan.

Kedua-dua mereka yang berusia 31 dan 32 tahun itu akan disiasat mengikut Seksyen 39 (b) Akta Imigresen kerana menyalah gunakan pas lawatan sosial.

Dalam serbuan berasingan, aktiviti pelacuran di Jalan Thambilpillay lumpuh selepas D7 IPKKL menyerbu lokasi berkenaan jam 7 malam kelmarin.

Lima wanita berusia lingkungan 28 hingga 46 tahun yang juga warga tempatan ditahan bersama empat pelanggan dan seorang lelaki dipercayai bapa ayam mereka. - Harian MetroBookmark and Share

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...