Monday, June 1, 2009

PATREE Malaysia : MATLAMAT PENUBUHAN UTAMAKAN RAKYAT & NEGARA










3 comments:

  1. Sepatutnya dah lama ditubuhkan NGO macam ni. Setiap tahun ada saja masalah yang melibatkan PATI...

    ReplyDelete
  2. Elok sebat saja 'pengkhianat' yang terlibat dengan pati ni.
    Sejak beberapa tahun ini, Menteri bertukar ganti tapi kebanjiran pekerja asing berlaku juga. Persoalannya, bagaimanakah mereka yang diamanahkan untuk melaksanakan dasar melakukan kerja mereka atau apakah mereka juga terlibat kerana jika article Star berkaitan laporan Transparency International, Penjawat Awam adalah golongan kedua terbesar terlibat di dalam kegiatan rasuah?

    ReplyDelete
  3. rasuah tu tk yah cerita memang dah tau....eksen lebih dan sombong dorg ni buat lagi sakit ati je, muka tk leh senyum...masam mencuka, ckp kasar, tengking2 lagi....boring lahhhh. nanti kalau pertubuhan ni boperasi tolong sekolah kan ckit pegawai2 rendah ni....bagi hormat org ckit.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...